11.8 C
Budapest
Friday, April 19, 2024

Lezárult a Bayer Klímavédelmi Fotópályázat ’09!

A pályázat lezárult 2009. május 15-én 24.00-kor.

A zsűrizés május 20-án lesz, többek között Radisics Milán és Lóránt Attila természetfotósok részvételével. A nyerteseket, illetve azokat a pályázókat, akiket jelölünk a közönségdíjra, már másnap kiértesítjük e-mailben és telefonon egyaránt.

Ha érdekel, hogy mely pályaművek nyerték el legjobban a szakmai zsűri tetszését, kövesd a zsűrizést élőben a www.fotoklikk.eu-n! Te is beleszólhatsz a végeredménybe és május 25. és június 2. között szavazhatsz kedvenc képedre a www.nezzszembeatenyekkel.hu weboldalon a közönségdíjra esélyesek pályaművei közül.

A nyertesek nevét és a hat kategória nyertes alkotásait június 12-én tesszük közzé a www.fotoklikk.eu-n. A fotópályázatból szervezett kiállítást a 26 kiválasztott képpel, köztük a nyertes képekkel megtekintheted a Karton Galériában (cím: 1054 Budapest, Alkotmány utca 18.) május 12. és május 21. között.

Darányi Zsolt
Darányi Zsolt
A szerző 2003, a FotoKlikk.hu megalakítása óta ötletgazdája, megvalósítója és főszerkesztője e portálnak. A 2006-ban alapított FotoKlikk a Fotográfiáért Alapítvány kuratóriumi elnöke. Építészmérnök, grafikus, typográfus, 3 évtizede az IT szektorban keres és fejleszt különleges technikai megoldásokat, most épp az élő közvetítés területén. Bővebben>>

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,488RajongókTetszik
197KövetőKövetés
679FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles