6.5 C
Budapest
Friday, April 19, 2024

A Magyar Fotóművészek Szövetsége tagfelvételt hirdet.

A 2008. október 15-én 17 óráig beérkezett portfoliókról
az elnökség október 16-án dönt.

Az eredményről minden jelentkezőt írásban értesítünk.

***

A Szövetség Alapszabálya értelmében:
„1. A Szövetségbe történő felvételt írásban kell kérni. A kérelemhez csatolni kell:
a) életrajzot, a szakmai tevékenység ismertetésével,
b) a jelentkező tevékenységét dokumentáló anyagait, illetve a fotószakírói vagy egyéb tevékenysége ismertetését.
2. A felvételről egyéni elbírálás alapján az Elnökség dönt.
3. A felvételi kérelem elutasítása ellen – eljárási szabálysértés esetén – annak kézhezvételétől számított 30 napon belül fellebbezéssel lehet fordulni a Közgyűléshez.”
A Felvételi Szakértői Testület 2008 október 16-án ül össze. Felhívom a figyelmét, hogy a testület a pályázati anyag installálásával kapcsolatban külön előírást nem határozott meg, a képeket lehetőség szerint A/4-es méretű portfolióban várja. Üveges, keretezett képet nem fogadunk el. Amennyiben diát kíván beadni, kérem, előre tájékoztassa a titkárságot!
Sikeres felvételi esetén a beadott portfoliót a Szövetség a Magyar Fotográfiai Múzeumnak adja át, ezért kérjük, lehetőleg ne installálja a fotográfiákat.
A Felvételi Szakértői Testület tagjai: Baki Péter, Fejér Zoltán, Haris László, Lévai Jenő, Markovics Ferenc, Stalter György, Szamódy Zsolt.

Darányi Zsolt
Darányi Zsolt
A szerző 2003, a FotoKlikk.hu megalakítása óta ötletgazdája, megvalósítója és főszerkesztője e portálnak. A 2006-ban alapított FotoKlikk a Fotográfiáért Alapítvány kuratóriumi elnöke. Építészmérnök, grafikus, typográfus, 3 évtizede az IT szektorban keres és fejleszt különleges technikai megoldásokat, most épp az élő közvetítés területén. Bővebben>>

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,488RajongókTetszik
197KövetőKövetés
679FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles