11.8 C
Budapest
Friday, April 19, 2024

FotoKlikk konferenciaszoba

Mindig lemaradsz az érdekes klubnapokról? Hosszú az utazás a barátokhoz? Csak késő este érnél rá, amikor már senki sem? Szeretnél megismerni fotóstársakat az ország másik feléből? Bemutatnád a klubod életét másoknak?

Tarts online klubnapot, mutasd meg legújabb képeidet barátaidnak, klubtársaidnak, ismerősöknek, érdeklődőknek. Közvetítsd kiállításmegnyitódat a világgal. Böngésszetek közösen honlapokat vagy oszd meg a képernyődet rengeteg emberrel egyszerre úgy, hogy mindenki a saját gépe előtt ül otthon: a FotoKlikk konferenciateremben! (a szoba kapacitása 500 fő, képernyő megosztásnál 25 fő)

A termet a FotoKlikk bérli és átengedi (fotós) társaságoknak, kluboknak, hogy mindenki felfedezhesse az online találkozás lehetőségeit.

Hogyan használhatod a konferenciaszobát?
A moderátori jelszó birtokában vezetheted a beszélgetés fonalát, választhatsz a szoba szolgáltatásai között, sőt átengedheted a szót a szobában lévő embereknek, így ők is bemutathatják képeiket és válogathatnak a funkciók közt moderátorként.

A szoba funkciói:

Beszélgetés (Chat): egy fejhallgatós mikrofonnal vagy webkamera segítségével lehetőség van írásban, szóban és képpel is kommunikálni a többiekkel.


Közös böngészés: A moderátor irányítja a böngészést, amerre ő jár, azt látják a szoba látogatói is. Ezt a funkciót használhatod arra, hogy képeidet előre feltöltve (pl. egy Photoshop Automate image gallery-vel) egy egyszerű weboldalt készítesz a képeidből, amelyeket ezen a funkción keresztül zökkenőmentesen bemutathatsz.,.


Élőképes videóbemutató: Nagyméretű ablakban látható a moderátor aki előadást tart, bemutat, oktat. Az előadás közben írott kérdések tehetők fel. Az előadó átengedheti a szót, videós, hangos közbeszólásokra is. Ebben a módban lejátszhatsz előre felvett videókat is.


Élménybeszámoló, vetítés: Powerpoint prezentációt előre feltöltve, azt képenként vetíthetjük vagy időzítve végigjátszhatjuk, miközben beszélünk róla. (a legegyszerűbb és leglátványosabb módja képek bemutatásának)


Saját gép képének megosztása (Desktop sharing): A moderátor aktuális programjának képét osztja meg a látogatókkal, így felhasználható oktatásra, hibaelhárításra, technikai támogatáshoz is.


További információ, moderátori jelszó igénylése
(ez a link küld az info@fotoklikk.eu címre egy levelet)

Itt megnézheted a konferenciaszobát belülről, moderátor nélkül – jelszó nélkül léphetsz be

Kérjük add meg az előadás témáját (ismerkedés a rendszerrel, klubfoglalkozás, stb.), tervezett idejét és hogy fogadtok-e látogatókat (zárt vagy nyílt).

A konferenciaszobát partnereink ingyen vehetik igénybe.

Légy a partnerünk!
Folyamatos jelenlétet és reklámértéket biztosító lehetőséget kínálunk ingyen vagy szerény éves díj ellenében az alábbiak szerint.

A partneri programunkról bővebben itt olvashatsz.

Darányi Zsolt
Darányi Zsolt
A szerző 2003, a FotoKlikk.hu megalakítása óta ötletgazdája, megvalósítója és főszerkesztője e portálnak. A 2006-ban alapított FotoKlikk a Fotográfiáért Alapítvány kuratóriumi elnöke. Építészmérnök, grafikus, typográfus, 3 évtizede az IT szektorban keres és fejleszt különleges technikai megoldásokat, most épp az élő közvetítés területén. Bővebben>>

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,488RajongókTetszik
197KövetőKövetés
679FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles