6 C
Budapest
Friday, March 29, 2024

Fotósélet – 2011. március 14.

Fotóbörze
A Ferencvárosi Művelődési Központban (Bp., IX. ker., Haller u. 27.) 2011. március 20-án 9 órától fotóbörzét rendeznek. Asztalok jegyzése, valamint további információ: 216-1300; 476-3410; 476-3414; vagy info@ferencvarosimuvkp.hu . A következő börze 2011. június 5-én lesz ugyanitt.

*
*

4. Ágens Online fotóárverés
Árverés időpontja: 2011. 03. 23. 7 órától – 2011. 03. 26. 16 óráig
Árverés lebonyolítása: www.agens90.com
Kiállítás helye: Ágens Fotóművészeti Galéria (Bp. II. Fő u. 73.)
Kiállítás ideje: 2011. 03. 12 – 03. 26.
Az árverés anyaga megtekinthető: www.agens90.com, www.axioart.hu
*
*

Pártoló tagokat kertesünk!
Kedves Fotóstársak! A gazdasági életben tapasztalható mélypont a civil szervezeteket is utolérte. Így a mi szövetségünket is. A korábban pályázati támogatásokból finanszírozott közös kiadványokra – fotóalbumokra, képeslapokra – a közművelődést is szolgáló nagy kiállításokra az elmúlt évben alig kaptunk támogatást a pénzügyi támogatásokat kérő pályázatainkon.
Azóta természetesen újakat írtunk, új reményekkel, közösségi célokkal. De az bizonyos, hogy az év első felében csak azzal gazdálkodhatunk, ami a tagszervezetek tagdíjából és a célkitűzéseinket pártoló egyének vagy gazdasági szervezetek tagdíjából összeadódik.
Ezért fontos lenne, hogy aki teheti és aki fontosnak gondolja a Magyar Fotóművészeti Alkotócsoportok Országos Szövetségének munkáját, az tehetsége szerint járuljon hozzá pártoló tagdíj formájában a
– A születésnapi képeslap programunk folytatásához;
– A 28. MAFOSZ Szalon megrendezéséhez;
– Egy újabb plakett kiadásához, amellyel a legjobb alkotócsoportokat és a legtehetségesebb egyéni alkotókat tüntetjük ki;
– A Fotó Hungarikum 2011-es albumának megjelenéséhez;
– A Magyar Fotográfia Napja közös programfüzetének és plakátjának kiadásához;
– A Fotóművészeti Nyári Egyetem záró kiállításának alkotásait tartalmazó album megjelenéséhez;
– A Nemzetközi Ifjúsági Fotós Alkotótábor megrendezéséhez;
– A határon túli magyar alkotótársak 11. Magyar Fotóművészeti Kiállításának megrendezéséhez és a kiállítás anyagát tartalmazó fotóalbum megjelenéséhez;
– Az utánpótlást jelentő fiatalok Országos Diákfotó Kiállításának megrendezéséhez és a kiállítás anyagát tartalmazó fotóalbum megjelenéséhez;
– A Nemzetközi Fotóművészeti Szövetség (FIAP) tagdíjának kifizetéséhez, amely az egész ország fotóstársadalmát bekapcsolja a nemzetközi fotókulturális életbe;
– A FIAP Szalonokra küldendő ország-kollekciók összeállításához és kiküldéséhez;
– És végül a Fotósélet hírlevél folyamatos megjelenéséhez, amely mindezekről hétről-hétre beszámol, ugyanúgy mint a helyi rendezvényekről, az egyéni sikerekről, a fotópályázatokról és minden más, közérdekű szakmai információról..
Ha még nem tette, kérjük látogasson el a www.mafosz.hu weboldalra, ahol áttekinthető, mi minden történt a MAFOSZ közreműködésével és az alkotócsoportok vagy az egyéni alkotók épülésére az elmúlt években.
Köszönjük, ha bármilyen formában segíteni tudja a munkánkat!
A MAFOSZ számlaszáma: 11701004-20122009
Átutalás esetén a megjegyzés rovatban kérjük tüntessék fel a nevüket és pártoló tagdíj befizetési jogcímet. Kérésre számlát küldünk róla a befizető nevére és címére.
Aki ugyanerre a célra sárga készpénz átutalási csekket kér, annak szívesen küldünk postán. Igényelhető: gyoril@mmikl.hu email címen vagy telefonon Győri Lajostól: 255-6033.
A pártoló tagdíj mértékét a befizetők határozhatják meg. Minden összeget hálásan fogad a MAFOSZ.
*
*

Fotókiállítások, események, meghívók
A Fejér Megyei Művelődési Központban (Székesfehérvár, III. Béla király tér 1.) 2011. március 9-től 31-ig látogatható Kiss Zsolt (Kecskemét) India, az árnyékok színei című fotókiállítása.
*
2011. március 10-től látogatható a marosvásárhelyi Bernády Házban (Horea utca 6. szám) a Régi katonai fotográfiák Csíkmenaságról című kiállítás. A tárlaton régi katonai fotográfiák, valamint a falubeliektől összegyűjtött háborús emlékek, fényképek, tábori levelek, dokumentumok tekinthetők meg.
*
A 60+Fotókör rendezésében Tavaszváró címmel kiállítás nyílik 2011. március 22-én, délután 2 órakor. A kiállítást dr. Molnár László alpolgármester nyitja meg. A kiállítás helye: XI.kerület. Újbuda. Zsombolyai u.6. Programközpont.(TIT épületben). Kiállítanak:Andráska Gábor, Áment Erzsébet , Balogh Viktória, Barta Tamás, Borosné Tóth Irén, Gábor Irén, Gál Csaba, Habán Ildikó, Jakab Károly, Kabai Erzsébet, Kéri Juli, Kozma Cecília, Mártáné Ander Katalin, Mollay Erzsébet, Molnár Katalin, Nagy Márta, Ruzicska Rajmund, Serdült Etelka, Tóth Jenő, Udvarnagyi Miklós, Varga Miklós, Vörösváry Pál.
A kiállítási megnyitót ünnepélyesebbé teszik: Balogh Viktória – ének, Delényi Éva tárogatóművész. Szeretettel várjuk az érdeklődőket! A kiállítás várhatóan a nyári szünetig látogatható. A helyszín megközelíthető a Kosztolányi Dezső térről.
*
Molnár Péter Tánc a fénnyel című kiállítása 2011. március 11-től 31-ig tekinthető meg a Kiss Fotó Kamara Galériában (Kecskemét, Kápolna u. 22. sz.).
*
Bortnyák Géza László Utazásaim itthon és külföldön című fotókiállítása Ózdon, a Városi Könyvtárban nyílik 2011. március 18-án 16 órakor. Látogatható április 15-ig.
*
A Nagy Imre ÁMK Galériája szeretettel meghívja Önt, családját és barátait Végh Péter fotós, a Réti Pál Fotóklub tagja ILYENEK VAGYTOK!című kiállításának megnyitójára 2011. március 21-én, 18 órára. A kiállítást megnyitja Erdei Éva képzőművész. Közreműködik Menyhért Judit előadóművész. A kiállítás megtekinthető 2011. március 21-től április 13-ig.
*
A Gömöri Fotóklub VILÁGUNK című II. Nemzetközi Magyar Fotópályázatának kiállítása: 2011. március 14-én hétfőn 8.00-kor Gútán (Kolárovo) a Magyar Tannyelvű Szolgáltató és Kézműves Ipari Szakképző Magán Középiskolában nyílik meg.
*
A Csokonai Művelődési Központ szeretettel meghívja Önt és kedves ismerősét Molnár Ferenc Csokonai-díjas fotóművész képeinek bemutatására, 2011. március 18-án, pénteken 17 órakor, ahol a szerző tárlatvezetést is tart. A kiállítás megtekinthető 2011. március 11-31. között, hétköznap 9-21 óráig, a hétvégeken a ház programjához alkalmazkodva. Cím: 1153 Budapest, Eötvös u. 64.-66. Telefon: 1-307-6191, 1-307-7285. Megközelíthető: Mexikói úttól, Újpest központtól a 25-ös busszal.
MOLNÁR FERENC Csokonai-díjas fotóművész 1953-ban született Őrszentmiklóson. A ’80-as évektől foglalkozik művészi fényképezéssel. Az ember, az emberi környezet és a természet áll érdeklődésének középpontjában. Alkotásaival száztíz hazai és nemzetközi pályázaton és kiállításon vett részt, és hatvanöt díjat kapott. Láthatták alkotásait az Amerikai Egyesült Államokban, Kanadában, Brazíliában, Argentínában, számos európai országban, Oroszországban, Törökországban, a Dél-Afrikai Köztársaságban, az Egyesült Arab Emírségekben, Indiában, Macauban, Szingapúrban, Hong Kong-ban, Taiwanban, Koreában, Japánban, Malaysiában, Indonéziában, a Fülöp-szigeteken (Manila), valamint Ausztráliában is.
1981-től tagja a Dunakanyar Fotóklubnak
1992-től tagja a Magyar Alkotóművészek Országos Egyesületének (MAOE).
2004-ben megkapta a „Nemzetközi Fotóművész Szövetség Művésze” diplomát (AFIAP).
2007-ben a „Nemzetközi Fotóművész Szövetség Kiválósága” diplomát is megkapta (EFIAP).
2008-ban az Oktatási és Kulturális Miniszter által adományozott Csokonai Vitéz Mihály alkotói díjban részesült.
2009-ben megkapta a „Nemzetközi Fotóművész Szövetség Kiválósága” bronz fokozat diplomát (EFIAP/b).
Műveit közgyűjtemények őrzik: FIAP Fotóművészeti Gyűjteménye, Jelenkori Fotóművészeti Gyűjtemény, Országos Széchenyi Könyvtár, Váci Fotóművészeti Gyűjtemény.
*
*

Magyar sikerek külföldön

Kerekes István EFIAP/s (Mosonmagyaróvár). Az Egyesült Államokban megrendezett TeraBella International Photo Contest „The Family” 2011 -en, a „Favágó és gyermekei” című felvételét a zsűri első díjban részesítette. A Szerbiában megrendezett 4 April – International Exhibition of art photographs pályázaton, természetfotó kategóriában a zsűri az “Angyalok” című fényképét FIAP bronz medal-ban részesítette.
*
*

A Nógrád Megyei Fotóklub Egyesület 2011. II. negyedéves programja
(A programok 17.30. órakor kezdődnek a József Attila Művelődési és Konferencia Központban.
Az ettől eltérőt külön jelöljük!)
Április 7. Fotóbarkács. Hogyan és mivel tisztítsuk felszerelésünket? Tükörreflexes gépek szenzo-rának tisztítása. A foglalkozást SIMON PÉTER és SZABÓ PÉTER vezeti.
Április14. „MUZSIKA KÉPEKBEN” című fotópályázat képeiből készült fotókiállítás megnyitója az „Előtér galériában”. XXVII. MAFOSZ. Szalon pályázati anyag összeállítása.
Április 21. SALGÓTARJÁN FOTÓKON (414.) Fotókiállítás. Dr. FANCSIK JÁNOS vetítése és előadása: „A város, ahol élünk.”
Április 28. „Sztereotípiák és előítéletek a finnekről”. Vetítettképes előadás. Közös program a Finn – Magyar Baráti Társaság salgótarjáni csoportjával.
Május 5. Dr. NYIRI LÁSZLÓ vetítettképes előadása: „Kerékpárral az Alföldön”. II. rész
Május 6-7-8. Klubkollekcióból fotókiállítás Szlovákiában Léván. A programmal kapcsolatban később történik információ.
Május 12. G-né PETEH PIROSKA ÉS GERGELY ISTVÁN videofilmje: „Kambodzsa és Dél-Vietnám. I. rész”.
Május 19. Dr. AGÓCS JÓZSEF előadása: „Mozgásművészet fotózása”. FÉRFINAP a nőnap mintájára.
Május 26. SCHILD TAMÁS budapesti fotóművész kiállításának megnyitója (415.)
Június 2. Haladó képszerkesztés (pl: rétegek, maszkok használata). Képek rendszerezése, archivá- lása. VÁRHEGYI LÁSZLÓ előadása. Képbírálat, szaktanácsadás. Vezeti: BŐVIZ SÁNDORNÉ.
Június 9. „Az egymillió forintos madár” (Képek az Eu. programban szereplő dévaványai túzok- mentő állomás tevékenységéről) Előadó: PALOTÁS JÓZSEF
Június 16. ENREITER BÉLA vetítettképes előadása: „Jártam és láttam a világban”.
Június 23. SHAVRINA TATJANA moszkvai középiskolás diák kiállításának megnyitója és vetítése. (416.)
Június 30. Negyedéves FOTÓPÁLYÁZAT zsűrizése! Beadható digitális képek száma összesen 20 db. ff. és színes. Téma megkötés nincs! Pontszerző versenybe beszámít!
Fotográfia Napja alkalmából rendezendő kiállítások, események megbeszélése.
Egyebek:
XXVII. MAFOSZ. Szalon pályázati anyag összeállítása április 14-én. Személyenként 3-4 db. 30×40 cm-es, vagy arra paszpartuzott fotókat kérek válogatásra.
SZEMÉLYI JÖVEDELEMADÓ 1 % a fotóklubnak. A nyilatkozathoz szük- séges adatok: Nógrád Megyei Fotóklub Egyesület Salgótarján.
Adószám: 18641736-1-12. Kérek mindenkit az ismerőseik körében is szervezni!
Ecsegi fotótúra közös ebéddel egy később meghatározott szombati napon. Túravezető: Stadler Árpád.
Hrinyovai (Szlovákia) 1 napos fotótúra egy később meghatározott napon. Túravezető és tolmács: EGYEDNÉ BARÁNEK RUZSENKA.
*
*

Jegyzőkönyv
Az Utazás a világ körül – 2011 – AUSZTRÁLIA, ÚJ-ZÉLAND ÉS A CSENDES-ÓCEÁNI SZIGETEK című fotópályázat értékeléséről és eredményéről.
A szakértői bizottság tagjai: Dolezsán Ágnes fotóművész; (Magyar Fotóművészeti Alkotócsoportok Országos Szövetsége, Budapest); Szabó Márta fotóművész (Magyar Fotóművészek Világszövetsége, Székesfehérvár); Győri Lajos fotóreferens (Magyar Művelődési Intézet és Képzőművészeti Lektorátus, Budapest).
A fotópályázatra 103 szerzőtől 963 kép érkezett be. Az értékelésből kizárva 2 szerző 5 fotója, mert túllépték a maximálisan beküldhető képek számát (ld. a pontszámokat tartalmazó lista végén).
Kiállításra a legalább 21 pontot elért képek és az ennél magasabb pontszámú fotók kerülnek.
Így a zsűri 77 kép kiállítását javasolja, 69 szerzőtől.
Díjat a 25 és a 26 pontot elért szerzők kapnak:

Farkas Sándor (Paks): Nagy kékség – Ausztrália, Nagy-korallzátony (Airlie Beach közelében)

Kovács József (Ausztrália): Uluru és a Hold – Ausztrália

Gál Cecília (Eger): Operaház – Ausztrália, Sydney

Nevelős Károly (Budapest): Gyaloghíd a Yarra-n – Ausztrália, Melbourne

Simon Szilárd (Budapest): Harci tánc – Francia Polinézia, Ua Pou, Markézi Fesztivál

Szi Zsolt (Esztergom): Bullers Albatross – Csendes-óceán, Otago-fsz., Új- Zéland
című alkotásért
Az összes beküldött kép jegyzéke – mely tartalmazza a kiállítandó műveket is -, csökkenő pontszámok sorrendjében megtekinthető a www.mafosz.hu weblapon, 2011. március 16-tól.
Az első kiállítás Ausztráliában nyílik meg. A pontos hely és időpont ismeretében erről később küldünk tájékoztatót az érintetteknek.
Hamarosan elhelyezünk egy fotóalbumot is az interneten, ahol a kiállításra kerülő képek megtekinthetők. Ennek időpontjáról szintén küldünk majd értesítést.
A kiállítás anyagát tartalmazó fotóalbum esetleges kiadásáról még nincs semmilyen információnk.
Ezúton is köszönjük valamennyi pályázónak a képek beküldését.
*
*

Jegyzőkönyv
Készült A „VÍZ, VÍZ, TISZTA VÍZ…” fotópályázatra beérkezett képanyag zsűrizésén 2011. 03. 11.
Az Aqua Kft. Tanácstermében
Mosonmagyaróvár, Timföldgyári Utca 4.
A zsűri tagjai:

Szabó Béla fotóművész EFIAP, Hon. ES-ÖGPh, E-MAFOSZ/G , a zsűri elnöke

Kerekes M. István fotóművész EFIAP/silver

Keszeiné Siklósi Zsuzsanna az Aqua KFT Felügyelőbizottságának elnöke
Jelen van még a zsűri munkáját segítendő:

Leitner László az Aqua Kft ügyvezető igazgatója

Mészáros Gábor kommunikációs tanácsadó, cégvezető

Bacher József a KLG Fotóegyesület elnöke

A „VÍZ, VÍZ, TISZTA VÍZ…” fotópályázatra beérkezett három kategóriában 85 alkotótól 256 kép
Elfogadásra került 27 alkotó 31 képe
A zsűri a képanyag megtekintése után az alábbi díjazásról döntött:

Fődíj:

Rátkai Luca:Városlakó

Rátkai Luca: Fényfolyam

Első Kategória (10-14 éves):
1. Díj: Balogh Bettina: Beautiful
2. Díj: Szabó Kata: Hullám
3. Díj: Balla Tihamér: Miniatűr vízi csoda
Második Kategória (15-19 éves):
1. Díj: Pál Noémi: A jeges Tisza
2. Díj: Bagi Dóra: Cry, cry, cry
3. Díj: Csákány Lóránt: Alkonyat
Harmadik kategória (19-28 éves):
1. Díj: Mäh Zoltán: Életelixír
2. Díj: Csaba György: Tiszta Forrásból
3. Díj: Gyurics Gergely: Torzul

Kiállításra elfogadott képek jegyzéke:

Első Kategória (10-14 éves):

Alföldi Patrícia: Duna

Balla Tihamér: Arany eső

Csomós János: Verseny

Kótány Mátyás: Szomjazó Mauritánia

Novák György: Tükör

Ropos Angéla: Harmatgyöngyök a végtelenbe

Weitert Fanni: Pár csepp boldogság

Zömbik Zsolt: Tiszta víz

Második kategória (15-19 éves):

Bartha Kinga: Kagylóhéj

Kacs Dávid: Érdekes jég

Kun Zsófia: Szivárvány

Liska Balázs: Víz…mértékkel

Mészöly Pál: A víz fontos!

Németh Áron: Szív a jégen

Wagner Márton Zsolt: korona

Harmadik kategória (19-28 éves):

Burkus Dániel: Móló

Csaba György: Madártávlatból

Farkas Judit: Sunset boulevard

Mäh Zoltán: Csöppnyi Föld

Molnár Eszter: Páratükrön át
A kiállítás díjátadóval egybekötött megnyitója 2011. 03. 22-én 17:00-kor lesz a mosonmagyaróvári Flesch Károly Kulturális Központban Mosonmagyaróvár, Erkel Ferenc u. 14
*
*

Fotópályázat általános és középiskolás diákoknak

Részvételi feltételek
1. A fotópályázaton nappali tagozatos általános és középiskolás diákok vehetnek részt szakköri kollekcióval, vagy egyénileg.
2. A 2010/2011-es tanévre meghirdetett fotópályázatnak ismét három kötelező témája van. A képeket a három beadási határidőre be kell küldeni, amelyek feldolgozása már januárban megkezdődik, de zsűrizése csak 2011. május 5-10 között várható.
I. Feladat: Sportfotók készítése tornaórán, edzéseken, versenyeken, mérkőzéseken, vagy akár otthon is. A képeken szereplők életkora természetesen közömbös. Viszont a felvételek mutassák be a választott sportág jellemzőit, a mozgás szabadságát, vagy azt a kitartást, erőfeszítést, küzdő szellemet, szorgalmat, játékosságot, amellyel a legjobb eredményre törekszik művelője. Beküldési határidő 2010. december 30.
II. Feladat: Az iskolatáska képi ábrázolása. Hogyan visszük, mekkora, mi minden van benne? Milyen sorsa van, ha nincs éppen a kezünkben vagy vállunkon? Hol tartjuk otthon és az iskolában? Beküldési határidő: 2011. március 1.
III. Feladat: A piacok, vásárok hangulata. Tavasszal megváltozik a piacok kínálata. Színesebb lesz, sokféle friss tavaszi termény, termék kerül a vásárlók elé. Búcsúkba, kirakodó várásokba invitálják a falvak, városok népét. Örökítsétek meg a karakteres eladók munkáját, a piacok, vásárok, búcsúk forgatagát, érdekes eseményeit. Beküldési határidő: 2011. május 1.
3. A pályázatra csak olyan felvételeket nevezzenek a szerzők, amelyek ebben a tanévben készülnek.
4. A szakkörök feladatonként 10-10 képet, az egyéni pályázók 4-4 db fekete-fehér vagy színes – DIGITÁLIS képet küldhetnek be kizárólag emailben, vagy CD-n (a CD-t nem küldjük vissza, de megőrizzük egy évig és személyesen átvehetők Budapesten, az I. ker., Corvin tér 8.-ban (előzetes időpont egyeztetés esetén). A beküldött alkotások optimális felbontása: 1500×2102pixel (vagy a nyomtatási méret beállítása esetén: 20×30 cm). A zsűri által kiállításra javasolt képeket a FÉNYKÉPEZÉS ALAPÍTVÁNY rendeli meg a fotólaborban. Az emailben beküldött JPG kiterjesztésű képek összterjedelme ne haladja meg az 15 Mb-ot; ha ennél nagyobb a tíz kép terjedelme, akkor kéretik több emailhez csatolni azokat. Aki a méretkorlátozást figyelmen kívül hagyja, számítson arra, hogy a levelező szolgáltatók esetleg nem továbbítják a küldeményüket. Becsomagolt és tömörített állományokat nem csomagolunk ki. Óriásleveleket nem fogadunk. Kérünk minden egyes képet egyenként csatolni a beküldendő emailhez.
5. A pályaművek fájl neve a következő adatokat tartalmazza ékezetes betűkkel írva: a pályázó CSALÁDINEVE_KERESZTNEVE_Aképrövidcíme_Anevezésilapszerintisorszáma.JPG
6. A pályázóknak nevezési lapot kell kitölteni számítógéppel, 2003-as word programmal. A nevezési lapon szereplő információk egyezzenek a file névben olvasható felirattal. A nevezési lap 2010. október 1-től letölthető a www.mafosz.hu oldalról, a fotópályázatok menüpontból. A nevezési lap is beküldhető emailben. A nevezési lap fájlneve: szakkör esetén a Szakkör _neve.doc egyéni pályázó esetén a Családnév_Keresztnév.doc
7. Aki később kapcsolódik be a pályázatba, utólag is beküldheti a korábbi feladatokat, de a végső beküldési határidő (2011. május 1.) nem léphető át. Az értékelés sajátosságai miatt azok a pályázók érnek el jobb eredményt, akik minden feladatot megoldanak és kihasználják az összes beadható képek számát.
8. A beküldött képeket a Fényképezés Alapítvány szerzői jogíj és felhasználási díj fizetés nélkül, de a szerző nevének feltüntetésével nyilvánosságra hozhatja a fotópályázat, a fotókiállítás és az Alapítvány munkájának népszerűsítése érdekében. Csak azok vegyenek részt ezen a pályázaton, akik ezt engedélyezik a Fényképezés Alapítványnak.
9. Beküldési cím: diakfoto2011@gmail.com Figyelem! A pályázatokat fogadó emailes postafiók mérete óriási, de így sem garantálható, hogy az utolsó egy-két napban beküldött több száz fotót fogadni tudja (annak ellenére, hogy a rendezők folyamatosan mentik a beérkező pályaműveket). Ezért nem fogadunk el senkitől sem óvást, vagy reklamációt amiatt, ha egy küldeményt – a postaláda megtelt üzenettel – visszaküld a szolgáltató. A megoldás ugyanis kézenfekvő: már egy-két-három héttel korábban be kell küldeni a pályázatra szánt képeket, amelyek kézbesítéséről ki-ki kérjen automatikus visszaigazolást a szolgáltatótól. Beküldési cím: diakfoto2011@gmail.com
– Zsűrizés: 2011. május 10-ig.
– Értesítés a zsűrizés eredményéről, a nyári diákfotós tábor helyszínéről és időpontjáról: 2011. május 20-ig – kizárólag a Fotósélet elektronikus hírlevélben és a www.mafosz.hu honlapon.
– Az első kiállítás 2011. október első hétvégéjén nyílik Budapesten az MMIKL fotógalériájában (I. ker., Corvin tér 8.)
– Az ingyenesen kölcsönözhető fotókiállítás másodbemutatói szerte az országban: 2012. június 30-ig (a kölcsönzési igények bejelenthetők: gyoril@mmikl.hu címen)
A fotópályázattal kapcsolatban további információk kérhetők a Győri Lajostól. Postacím: 1538 Bp., Pf.: 457. Tel.: (1) 225-6033; e-mail: gyoril@mmikl.hu
A nevezési lap – szakköri és egyéni – letölthető a www.mafosz.hu címről, a fotópályázatok menüből.
*************
Fotósélet – 2011. március 14.
A Magyar Művelődés i Intézet és Képzőművészeti Lektorátus és a Magyar Fotóművészeti Alkotócsoportok Országos Szövetség ének elektronikus hírlevele
Felelős szerkesztő és kiadó: Győri Lajos Webszerkesztő: Szabó Márta
Szerkesztőség: gyoril@mmikl.hu : Telefonszám: (1) 225-6029; (1), 225-6033;Telefax: (1), 225-6030
Postacím: MAFOSZ , 1011 Bp., Corvin tér 8. Archív számok megtalálhatók a www.mafosz.hu weboldalon.
*
*

Következő megjelenés
A Fotósélet hírlevél következő száma március 23-án jelenik meg.

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,487RajongókTetszik
197KövetőKövetés
679FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles