4.4 C
Budapest
Friday, April 19, 2024

47. heti előzetes

Aki már látta az André Kertész életmű-kiállítást, annak azért, aki még nem, annak pedig azért ajánljuk az ahhoz kapcsolódó kerekasztal-beszélgetést: Bánkuti András, Korniss Péter, Szilágyi Lenke és Szarka Klára lesznek az eMeNeM Szabadegyetem szerdai vendégei. Ha nem tud eljönni a Nemzeti Múzeumba, ne szomorkodjon, közvetítjük!
(a közvetítésre mostantól regisztrált olvasóink jelentkezése szükséges, amire válaszul emailben küldjük ki a belépéshez szükséges jelszót)

A természetfotósoknak érdemes igyekezniük, befejezéséhez közeledik a Maria Louisa, az Oasis és a Flower Power pályázat, a legjobb szélerőmű-fotókat is ideje kiválasztani.

Kevés izgalmasabb dolog van, mint az etno-foto-gráfia, aki nem hiszi, pénteken látogasson el Miskolcra, virtuális kiállítással egybekötött konferencia várja. Vasárnap pedig: Bódy Magdi és Eifert János a MÜPÁban. És jön…jön…naturArt Minifesztivál, jövő szombaton, a Ludovikán!
 
Darányi Zsolt
Darányi Zsolt
A szerző 2003, a FotoKlikk.hu megalakítása óta ötletgazdája, megvalósítója és főszerkesztője e portálnak. A 2006-ban alapított FotoKlikk a Fotográfiáért Alapítvány kuratóriumi elnöke. Építészmérnök, grafikus, typográfus, 3 évtizede az IT szektorban keres és fejleszt különleges technikai megoldásokat, most épp az élő közvetítés területén. Bővebben>>

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,488RajongókTetszik
197KövetőKövetés
679FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles