Események betöltése

« Összes Események

Azori Szigetek, Fotótúra

április 10 @ 17:00 - április 16 @ 01:55 CEST

n

Április elején, csodás, vad és változatos tájon, hőforrások, vízesések, tavak, hegyek és brutális, vad partok közt, az Atlanti óceánnal körülvett kis szigeten, Sao Miguelen jövünk össze egy alkotó táborra, mely egyben szerintem pompás kaland lesz.

A szigeten könnyen elérhető távolságokban, végig járhatatlan mennyiségben és sűrűségben várnak ránk a különleges tájak, melyek önmagukban is fotó témát jelentenek, de profi modellekkel igazán kivételes képekre nyílhat lehetőségünk.

Ebben az időszakban itthon még a telet próbáljuk száműzni, de itt már a tavasz teljes erővel tombol. Finom meleg kezd lenni, frissen terem az ananász, és zöldben pompázik a dzsungel. A vad időjárás egy órán belül tudja produkálni a négy évszak jellemzőit, így akár egy óra alatt is különféle hangulatú képeket lehet fotózni egy adott helyszínen.

A közös túrán nem csak a hangulat garantált, de egymást inspirálva, együtt a nehezen kivitelezhető képeket is megvalósítva tudunk alkotni, majd este folytatni az ötletelést és utómunkát a szálláson.

A szigetet korábbi utazásunk során a fotózás ötletével térképeztük fel, így tudjuk, hogy hova érdemes menni, és mikor. Kevés a turista, így szinte háborítatlanul lehet fényképezni nagyobb nyílt terepeken is.

Azori a kikapcsolódásban is különlegeset ígér, legyen szó akár bálnalesről, kirándulásokról, természetes hőforrásoknál való lubickolásról, olcsón egzotikus ételek fogyasztásáról, helyi borok, helyi tea ültetvény friss italáról, vagy trópusi gyümölcsök kóstolásáról.

Azt hiszem érzitek, hogy ez egy kivételes lehetőség. Csodás modelleket fotózni sokkoló tájakon már elég lenne önmagában, de ezek így együtt talán életetek egyik meghatározó élménye lehet.

Öt hely már foglalt. Tehát erősen limitáltak a lehetőségek. Ha érdeklődsz, írj hamar, mert rövidesen foglalni kell a repülő jegyet, és fixálni a létszámot. Vigyázz, még lemaradsz !
😉

https://www.facebook.com/events/1087604888110620/

Részletek

Kezdés:
április 10 @ 17:00
Vége:
április 16 @ 01:55
Események kategória:
Honlap:
https://www.facebook.com/events/1087604888110620/

Szervező

Daniel Nagy
E-mail:
noreply@facebookmail.com

Helyszín

São Miguel Island