Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Bevezetés a stúdiófotózás világába – A modell fotózás alapjai

április 27 @ 09:00 - 18:00 CEST

n

A modellfotózás alapjai workshop biztos alapokat ad Neked ahhoz, hogy amikor egy saját fotózást/projectet kell megvalósítanod, magabiztosan állj neki a megvalósításnak, otthonosan mozogj a stúdióban! A csoportok kis létszámmal indulnak (maximum 6 fő) azért, hogy mindenki ki tudja próbálni és alkalmazni a bemutatott technikákat.

A workshopon olyan információkra tehetsz szert, amivel már az első saját szervezésű fotózásodon biztos a siker! A modell fotózás workshop elsődleges és legfontosabb célja a tanulás, az ismeretek magabiztos elsajátítása! Ha fejlődni és tanulni szeretnél, akkor jó helyen jársz, várunk szeretettel!

Napirendi pontok a modellfotózás alapjai workshopon:

Bemutatkozás
Fényképezőgép beállítása műtermi körülmények között
Hogyan készüljünk fel a saját szervezésű fotózásunkra
Kommunikáció a modellel a fotózás közben
Természetes fény, állandó fény és vaku fény használata portré, fél alakos és egész alakos képeknél. Fényformálók megismerése és használata stúdióban (beauty dish, oktobox, softbox, reflektor, stripbox, derítőernyő, áteresztő ernyő). Tipikus portré világítások egy és több lámpával, High key Low key technikák. A legnagyobb hangsúlyt az oktatást alatt ez a rész kapja. Minden egyes eszközt kipróbálunk különböző beállításokban, helyzetekben.
A workshop utolsó részében minden tanuló maga rakja össze az elejétől a végéig a világítást egy bemutatott mintakép alapján. Ő találja ki a fényeket, rakja össze a teljes szettet, és instruálja a modellt. A cél, hogy minél inkább sikerüljön elérni azt, ami a mintaképen látható világítás tekintetében.
Összegzés, egyéb kérdések megválaszolása, lezárás

Tudnivalók:

Az oktatás helyszíne: Budapest, Boráros tér 6. (Prime Stúdió)
A workshop időpontja és időtartama: 2018. szeptember 15. szünetekkel 8 – 9 óra, kezdés reggel 9 óra. Ebédszünet: 13:00 – 13:30
Az oktatás alapfeltétele minimális tükörreflexes fényképezőgép ismeret (záridő, rekesz, ISO). Ezekre nem lesz idő kitérni, csak nagy vonalakban, ami a stúdiófotózásban szükséges.

Amire szükséged lesz az oktatáson:

Egy tükörreflexes fényképezőgép memóriakártyával, minimum egy alap objektívvel
Jegyzetfüzet
Nyitottság és elszántság a jó képekre és fejlődésre
A fotózás során segítségünkre lesz egy profi modell is, hogy Neked csak a tanulásra kelljen figyelni.
A jelentkezésed akkor lesz 100%-ban érvényes. amikor a foglaló megérkezett számlámra.

Árak:

A workshop díja bónuszokkal: 44 990 Ft (bruttó, alanyi ÁFA mentes)
A workshop díja bónuszok nélkül: 34 990 Ft (bruttó, alanyi ÁFA mentes)

Foglaló a workshopra 15 000 Ft. A jelentkezés akkor lesz 100%-ban érvényes, amikor a foglaló vagy a teljes díj megérkezett a számlára.
Jelentkezésed a workshopra a foglaló elküldésével vagy a teljes díj megfizetésével biztosítod!

​Bónuszok:
Hozzáadunk egy zárt privát facebook csoporthoz, ahol a fotosworkshopok.hu végzett hallgatói találhatók. Itt értékes információkat osztunk meg Veletek fotózásokról, mely a későbbi munkáitok során segítségetekre lehet.
1 órás online (skype, viber, facebook) konzultáció az oktatóval, ahol felteheted kérdéseidet a témával kapcsolatban, a workshopon hallottakról, vagy kikérheted a véleményét képeidről (a konzultációt a workshop elvégzésétől számított 2 hónapig veheted igénybe)
Ebéd
Akövetkező workshop árából 10% kedvezményt adunkA modellfotózás alapjai workshop biztos alapokat ad Neked ahhoz, hogy amikor egy saját fotózást/projectet kell megvalósítanod, magabiztosan állj neki a megvalósításnak, otthonosan mozogj a stúdióban! A csoportok kis létszámmal indulnak (maximum 6 fő) azért, hogy mindenki ki tudja próbálni és alkalmazni a bemutatott technikákat.

https://www.facebook.com/events/296422767665803/

Részletek

Dátum:
április 27
Időpont:
09:00 - 18:00
Események kategóriák:
,
Honlap:
https://www.facebook.com/events/296422767665803/

Szervező

Fotós Workshopok
E-mail:
noreply@facebookmail.com

Helyszín

Prime Studio