Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Egri csillagok – Fotós és égfürkész találkozó

március 6 @ 21:00 - március 7 @ 04:00 CET

o

Fotós és égfürkész találkozó aktuális témája: csillagjárás, tavaszi égbolt fotózása Pilisborosjenő mellett az egri vár másolatánál.

Aznap nem lesz hold ami zavarjon(cserébe nem fogja deríteni a tájat :-P) és mivel ezt nyáron nincs sok lehetőségünk kihasználni, ezért kerestem egy közeli helyet hétköznapra.

Tájékozódáshoz mellékelek képeket, találka este 9 órakor, térkép szerint még felmérem, a megjelöl hely elég jó parkolónak néz ki, odáig akár autóval, akár Pilisborosjenő határától Szent Vendel emlékmű / Teve szikláktól gyalog is könnyen el lehet jutni.

Szent Vendel emlékműtől egyenesen továbbhaladva a földek mellett kb. jó egy kilométer után egy elágazáshoz érve balra, lefelé kell továbbhaladni. Onnan már a hamarosan látni is lehet a romok északi oldalát. Visszafelé érdemes a vár tövében vezető délkeleti irányú erdei úton sétálni. Így a látványos Teve-szikla és egy barlang mellett vezet el az út, melyről egy nagy kereszteződésben jobbra kell kanyarodni. Onnan már csak pár száz méter van a parkolóig.

Ha felhős az ég, akkor szívunk és max. valami fényfestéssel bohóckodunk, vagy feladjuk és hazakullogunk.

Többi a szokásos: összejövés ingyenes, azok lesznek ott akik eljönnek, addig maradsz, míg haza nem mész. Eső/cunami/zombi invázió esetén nagyon jó kézikönyvek és wikis cikkek vannak, ebben segíteni nem tudok. Addig leszünk ott míg meg nem unjuk kérdés-felelet egyéb felvetés legyen itt a csoportban, utolsó nap már ne írjatok privátot százával, mert nem fogom tudni követni. Ami addig nem derül ki annak úgyis mindegy.

https://www.facebook.com/events/2231005757221265/

Részletek

Kezdés:
március 6 @ 21:00
Vége:
március 7 @ 04:00
Események kategória:
Honlap:
https://www.facebook.com/events/2231005757221265/

Szervező

Softlight Stúdió és fotós klub
E-mail:
noreply@facebookmail.com