Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Excluscive Nude Art Workshop

március 9 @ 10:30 - 16:30 CET

o

Gyere és próbáld ki, milyen egy igazán nagy műteremben fotózni! Ritkán nyílik lehetőség egy ilyen helyet kipróbálni, ráadásul 5 különböző – szintén nem mindennapi – témát fotózva.

A workshop időpontja: 2019. március 9. (szombat) 10:30 órától
A workshop helyszíne: Picturepool Studios – Budapest X., Száva utca 9.

Ár: 60 000 Ft

(Az árak bruttó árak, a foglalásról alanyi ÁFA mentes számlát állítunk ki.)

Foglaló a workshopra 25 000 Ft. Jelentkezésed akkor lesz 100%-ban érvényes és biztosított helyed a workshopra, amikor a foglaló vagy a teljes díj megérkezett a számlánkra.

A helyszín exkluzív paraméterei (300nm stúdió terület, 8,2 méteres széles végtelenített háttér, 160nm fehér holkeres háttér) lehetőséget biztosítanak szinte bármilyen téma fotózására.

A workshopon nagy teljesítményű, állandó fényű filmes világítások lesznek, így mindenki könnyedén tud majd fotózni. Egy 5000 Wattos és egy 2000 Wattos Arri biztosítja majd a fényt. Ezzel azt az előnyt is biztosítjuk, hogy senkinek ne kelljen a kioldóra várnia, mindenki kényelmesen tud fotózni bármely szögből.

A workshopon Müller Fanny, profi modell áll majd a rendelkezésünkre, hogy minél sokszínűbb képek készülhessenek, változatos képekkel bővíthesd portfóliódat. A létszám korlátozott (maximum 10 fő) annak érdekében, hogy mindenkinek legyen ideje a tökéletes képet a tökéletes szögből elkészíteni. A kevésbé gyakorlott fotósoknak lehetőségük nyílik konzultációra akt képek készítéséről, stúdiófotózásról és a fotózás előkészítéséről.

Bár a ruha kevés a modellen, mégsem a meztelenség ábrázolása a lényeg, hanem a finom szépség kihangsúlyozása, az előnyös részletek megmutatása. A lehető legjobb képek érdekében minden rendelkezésre álló eszközt bevetünk: a modell a fotózás előtt profi sminket és profi frizurát kap, és persze rendkívül fontosak a fotózás során a fények, azt követően pedig a megfelelő utómunka.

A részvételi díj tartalmazza a stúdióhasználatot, a modell díjazását és az esetleges technikai segítségnyújtást, szükség esetén a stúdiófotós segítségnyújtást.

Napirendi pontok a workshopon

táncos fotózás függöny anyaggal és egyéb kiegészítőkkel
kortárs tánc és balett mozdulatok
karikával
silkkel
Honda CBR 2017 Sportmotorral
kötéllel
szabadon választott téma (a hely adottságaihoz mérten választható, javasolhatsz témát)

A leírás végén található képek a helyszínen készültek. Hasonló képek készítésre lesz lehetőséged, ha jelentkezel a workshopra.

Ezen a napon biztosan nem fogsz unatkozni, 30-40 percenként új téma biztosítja a pörgést, hogy ne legyen unalmas a workshop és sok hasznos képpel, elégedetten térj haza.

A workshop hossza 5 óra, fél óra ebédszünettel.

A workshop előtt mindenkivel aláíratunk egy szerződést arról, hogy a művészi akt fotózás során a pózok nem hozzák kellemetlen helyzetbe a modellt, valamint hogy csak zárt lábas akt képek készülhetnek. A képek kizárólag saját felhasználásra készülnek, kereskedelmi forgalomba nem hozhatók.

Menetrend:

Kezdés / gyülekező 10:30
Ebédszünet 13:00 -13:30 (Az ebédet a workshop ára tartalmazza)
Várható befejezés 16:00

A workshopnak helyszínt biztosító stúdió honlapja: https://www.picturepoolstudios.com/a-studio

Amire szükséged lesz az workshopon:

Egy tükörreflexes fényképezőgép üres memóriakártyával, minimum egy alap objektívvel
Jegyzetfüzet
Nyitottság, és elszántság a jó képekre és fejlődésre

A workshophoz járó extrák:

Hozzáadunk egy zárt privát facebook csoporthoz, ahol a fotosworkshopok.hu végzett hallgatói találhatók. Itt értékes információkat osztunk meg Veletek fotózásokról, mely a későbbi munkáitok során segítségetekre lehet.
Évente 1x önköltségi workshopot szervezünk az adott évben nálunk végzett tanulóinknak, ahol csak a modell díját és a stúdió bérleti költségét kell kifizetni. Ha gyakorolni szeretnél, ez tökéletes alkalom lesz számodra. Természetesen a workshop ideje alatt oktatónk a résztvevők rendelkezésére áll, bármilyen kérdést szívesen megválaszol a fotózás kapcsán. Díja kb. 10 000 Ft
A workshopon üdítőkkel, ásványvízzel és rágcsálni valóval várunk az egész nap folyamán

https://www.facebook.com/events/317566952197459/

Részletek

Dátum:
március 9
Időpont:
10:30 - 16:30
Események kategóriák:
,
Honlap:
https://www.facebook.com/events/317566952197459/

Szervező

Fotós Workshopok
E-mail:
noreply@facebookmail.com