Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Exotic Animal Art Nude Workshop

május 4 @ 11:00 - 15:00 CEST

n

Az Exotic Animal Art Nude workshopot azoknak ajánljuk, akik olyan különleges képeket készítenének, amilyen másnak nincs. Az intim fotózáson profi modellünkön kívül piton, sárkánygyík és varánusz is lesznek.

A workshopon Müller Fanny profi modell, valamint több, különböző egzotikus állat áll majd a rendelkezésünkre, hogy minél sokszínűbb képek készülhessenek, és változatos képekkel bővíthesd portfóliódat. A létszám korlátozott (maximum 6 fő) annak érdekében, hogy mindenkinek legyen ideje a tökéletes képet, a tökéletes szögből elkészíteni. A kevésbé gyakorlott fotósoknak lehetőségük nyílik konzultációra akt képek készítéséről, stúdiófotózásról és a fotózás előkészítéséről.

Bár a ruha kevés a modellen, mégsem a meztelenség ábrázolása a lényeg, hanem a finom szépség kihangsúlyozása, az előnyös részletek megmutatása. A lehető legjobb képek érdekében minden rendelkezésre álló eszközt bevetünk: a modell a fotózás előtt profi sminket és profi frizurát kap, és persze rendkívül fontosak a fotózás során a fények, azt követően pedig a megfelelő utómunka. A részvételi díj tartalmazza a stúdióhasználatot, a modell és az állatok, valamint gondozójuk díjazását és az esetleges technikai segítségnyújtást, szükség esetén a stúdiófotós oktatást.

A workshop során nincs kőbe vésett tematika, a csoport dönti el, mit szeretne fotózni a modellel. A stúdióban számtalan háttér és lehetőség van, hogy kreativitásod kipróbáld. A workshop elején szükséges egy szerződés aláírása minden résztvevő részéről, mely a képfelhasználási jogokat foglalja magába, valamint fontos kiemelni, hogy a workshopon csak zártlábas akt képek készülhetnek, melyek esztétikusak és nem hozzák a modellt kellemetlen helyzetbe. A workshop fotós időtartama szünetekkel 4 óra. Gyülekező a workshop előtt 10:45-től (lehetőleg ne érkezz ennél korábban), kezdés délelőtt 11:00 óra, várható befejezés 15:00 óra. Óránként 10 perces átállási időt biztosítunk a fotósoknak és pihenő szünet a modellnek. Óránként egy berendezett környezetben fotózunk. A workshopon csak állandó fényű lámpával világítunk, hogy az állatok szemét ne bántsa a villódzó fény, ezért fontos tudnod, hogy ISO 1000 – 1600-ra is fel kell majd tekerni a fényképezőgépet. A fotózáson 1 db Jinbei 150W és 200W-os LED lámpa szolgáltatja majd a fényt.

Modellünk Müller Fanny lesz. Fanniról készítettem én is egy sorozatot a Prime Stúdióban, a workshopon hasonló jellegű képeket lehet majd készíteni. A fotózáson segítségünkre lesz egy profi sminkes Deri Laura személyében. Az általam készített képek az oldal alján található garlériában megtekinthetők.

A fotózáson az alábbi állatok állnak rendelkezésünkre. Az állatokat szakképzett gondozó felügyeli, az állatok és a magunk biztonsága érdekében fontos, hogy mindenki az ő utasításai szerint járjon el.

1db 150 cm Piton
1 db 250 cm Piton
1 db 40 cm Sárkánygyík
1 db 40 cm Kaméleon
1 db 90 cm Varánus

Aki szeretne, a workshop végén készíthet magáról az állatokkal közös képet.

A két workshop bevételéből 25 000 Ft-tal támogatjuk a Mindenki Fogadjon Örökbe Egy Kiskutyát Alapítványt

https://www.facebook.com/events/322321495102310/

Részletek

Dátum:
május 4
Időpont:
11:00 - 15:00
Események kategóriák:
,
Események címkék:
Honlap:
https://www.facebook.com/events/322321495102310/

Szervező

Fotós Workshopok
E-mail:
noreply@facebookmail.com

Helyszín

Prime Studio