Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

LightAcademy – Mindent a fényről!

február 16 @ 09:00 - 18:00 CET

o

Újra indul a nagy sikerű LightAcademy oktatás – Mindent a fényről! A mai kezdő, de ambiciózus fotós számára a legfontosabb cél, hogy minél előbb bekapcsolódhasson azon fotográfusok közé, akik munkájukkal folyamatosan jelen vannak a különböző felületeken. Erre a tudásra tehetséggel, munkával, és a vizuális kultúrája fejlesztésével maga is szert tehet az ember, de egyedül ez egy lassabb folyamat.

A workshop időpontja: 2019.02.16. (szombat) 9:00 órától
A workshop helyszíne: PRIME Stúdió – Budapest, Boráros tér 6.

Ár: 29 990 Ft

(Az árak bruttó árak, a foglalásról alanyi ÁFA mentes számlát állítunk ki.)

Újra megrendezésre kerül a korábban nagy érdeklődéssel kísért és nagy sikernek örvendő LightAcademy, egy intenzív tanfolyam, ahol a résztvevők mindent megtudhatnak a fények világáról, választ kaphatnak arra a fejünkben motoszkáló kérdésre, hogy mi az a bizonyos plusz, ami hiányzik a képről, megtanulhatják hogyan kezeljék és irányítsák a természetes és mesterséges fényeket, akár menet közben, és még sok más egyebet.

Az IDŐ az, amit nyerhetsz a tanfolyamon, ha meghallgatod a tudatosan egymásra éptett tananyagot az alapvető tárgyfotóktól elkezdve a bevilágított enteriőrös modellfotóig. Ha már sok fotód van, de a technikai eszközök közt és a világitásban érzel bizonytalanságot, akkor köztünk a helyed! Bár tudsz fotózni, de nem vagy elégedett képeiddel, úgy érzed, hogy a képek megvilágítása nem az igazi? Gyere el a LightAcademy intenzív képzésére!

Ha nincs időd több hetes tanfolyamokon részt venni, de szeretnél biztos tudást szerezni a fények terén, akkor jelentkezz még ma! Annak érdekében, hogy maximálisan át tudjuk adni tudásunkat, és mindenkire elegendő időt és figyelmet tudjunk fordítani, a csoportok kis létszámban, maximum 7 fővel indulnak.

Ezen az elméleti képzésen beavatunk a világítás minden rejtelmébe, hogy hogyan dolgozz a fénnyel, hogyan alakítsd igényeid szerint, hogyan használd úgy, hogy a kép előnyére váljon, megtanulhatod a különböző fényformálók, fényforrások használatát egy gyakorlott fotóstól, aki nem csak tudását adja át, de ellesheted trükkjeit, megosztja tapasztalatait is. Hamarosan következő gyakorlati tanfolyamunkon pedig kipróbálhatod majd itt megszerzett tudásodat, tovább bővítve azt.

Oktatónk, (instagram.com/vasstamas, www.vasstamas.hu) elvégezte a Fényképész szakiskolát, az Újságiró Iskola fotóriporter szakát, a MOME – Moholy-Nagy Művészeti Egyetem fotó szakát. Jelenleg a fotózás és az operatőri munka mellett a Metropolitan Egyetem fotószakán világítást és modellfotózást tanít. Mindezeket, és közel 25 év szakmai és oktatói tapasztalatát sűríti össze a LightAcademy fotóskurzusaiban, amik nagy sikernek örvendenek a szárnyaikat próbálgató kreatív fotósok között, most pedig a Prime stúdióban a fotosworkshopok.hu hallgatónak is átadja tudását.

Tematika:

A fény fizikai és fotográfiai tulajdonságai.Természetes és mesterséges fényforrások, színhőmérsékleti korrekciók a gyakorlatban. Fényszórási eljárások, árnyék és fény harmóniája. Elsődleges és másodlagos fényforrások.
A tárgyfotózás munkamenete és típusai. Egyedüli tárgyak fotografálása, figyelembe véve a struktúrát, fényvisszaverést, fényáteresztést.
Csendélet világítása, ahol különbőző felületű és anyagú tárgyak egymásra gyakorolt hatását is figyelembe vesszük legyen szó tükröződésről vagy reflex fényekről.
Üveg fotó, ahol egy terméken belől találkozunk tárgyfotókra jellemző szinte összes problémával. Folyadékok fotózása.
Portré világitása, fényterelők tudatos használata
Ember a térben, tárgy és ember együttes fotografálása.A háttér tudatos alakitása, hangulatok, napszakok atmoszféra kreatív használata.

Az nap programja:

Irányított, demonstrált oktatás, aminek célja, hogy a hallgatók később bátran és leleményesen kezeljék mind az alkalmazott, mind az önkifejező fotográfiájukban a világítással kapcsolatosan felmerülő kihívásokat.

https://www.facebook.com/events/386834375407461/

Részletek

Dátum:
február 16
Időpont:
09:00 - 18:00
Események kategóriák:
,
Események címkék:
Honlap:
https://www.facebook.com/events/386834375407461/

Szervező

Fotós Workshopok
E-mail:
noreply@facebookmail.com

Helyszín

Prime Studio