Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Nárcisz – fotókiállítás megnyitó

február 27 @ 18:00 - 21:00 CET

n

A Sandava Studio szeretettel meghívja Önt Kovács JuJu – Nárcisz című kiállításának megnyitójára, február 27-én 18:00-ra, ahol fotósorozaton elevenedik meg az Élet egy nárcisztikus ember árnyékában.

Fájdalom, elnyomás, félelem – Kovács JuJu fotográfus első kiállítása kendőzetlenül tárja elénk a nárcisztikus emberek által okozott lelki sérülések kegyetlen lenyomatait. Ugyanakkor a képek üzenete valahol reményteli is: “Célom, hogy egyre többen felismerjék, ha nárcisztikus személyiségek áldozataivá váltak, és fontos, hogy tudják: nincsenek egyedül, mindig van kiút.”
Az alkotó nem titkolt célja, hogy a saját és mások tapasztalatai által ihletett sorozat megtekintése során minél többen ismerjék fel a nárcisztikus személyek ismertetőjeleit.
A fotókon egytől-egyig fiatal, tehetséges színészek jelenítik meg maró őszinteséggel, hogy milyen is egy nárcisztikus ember árnyékában élni. Többek között: Jászberényi Gábor (szabadúszó színész, A martfűi rém c. film szereplője), Kuna Kata (Karinthy Színház), Hojsza Henrietta (SZFE, fizikai színházi koreográfus szak), Dömök Edina (Affér Társulat, Gózon Gyula Színház), Háda Fruzsina (TÁP Színház), Kőszegi Judit (Affér Társulat), Rumán Cintia (Tükörkép Társulat, Társulat vezető), Szabó Viktória Zsuzsanna (BBTE Kolozsvár, színművész szak), Ábel Stella (SZFE, színművész szak).

Nárcisz, Kovács JuJu fotógráfus kiállítása.

— MEGNYITÓ —
HELYSZÍN: Sandava Studio, 1062 Budapest, Andrássy út 95. 48. kapucsengő
IDŐPONT: 2019.02.27., 18:00-21:00

AZ ESEMÉNYT MEGNYITJA:
fotóművész
Barkász Heléna klinikai szakpszichológus
A fotók március 13-ig tekinthetők meg, kedd-péntek 14 -19:00 szombaton 10-14 óra között.
A megnyitó utáni héten március 6-án 18:00-tól további társrendezvény is segíti a nárcisztikus személyiségjegyek felfedését: a témában Barkász Heléna, klinikai szakpszichológus tart előadást a kiállítás helyszínén.

A kiállítás ingyenesen látogatható.

A megnyitón való részvételhez regisztáció szükséges:
sandavastudio@gmail.com címre küldött üzenettel.

https://www.facebook.com/events/300353503957484/

Részletek

Dátum:
február 27
Időpont:
18:00 - 21:00
Események kategóriák:
,
Események címkék:
Honlap:
https://www.facebook.com/events/300353503957484/

Szervező

Sandava Studio
E-mail:
noreply@facebookmail.com

Helyszín

Sandava Studio