Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Sweet Wedding Esküvő kiállítás és Vásár

március 10 @ 10:00 - 17:00 CET

o

Újra itt a töretlen népszerűségnek örvendő Sweet Wedding kiállítás, az Esküvőt Szervezek oldal, Menyasszonyi Csevegő és Menyasszonyi Börze csoportok virtuális teréből kiemelkedő valós kiállítás, ahol esküvői szolgáltatók, jegyespárok és kézművesek találkozhatnak végre személyesen is és csatlakoznak hozzájuk mindig az újabbnál újabb párok! Imádjuk szervezni, találkozni veletek, és ez meg is látszik mind az esemény hangulatán, mind kiállító, mind látogató számban. Gyertek, keressétek meg álmaitok ruháját, próbáljátok fel a helyszínen, találjatok kincseket kézműveseink asztalain, csodás dekorok, egyedi grafikájú meghívók, szemet kápráztató gyémánt gyűrűk, helyszínek, fotósok, DJk…kedves és profi szolgáltatók, mind egy helyen csak azért, hogy nektek minden meglegyen a Nagy Napra!
A belépő 500 Ft, melyet a helyszínen szokás szerint levásárolhattok a kézműves kiállítóinknál, ezzel is támogatva a kézműveseket, mert szeretnünk mindent, ami egyedileg, kézzel készül!

Kiállítókat korlátozott számban még tudunk fogadni szolgáltatási kategóriától függően! Jelentkezés ezen a linken: https://goo.gl/forms/nQB12qvK10HhXDuz2
Minden üzenetre válaszolunk

https://www.facebook.com/events/2302952936401590/

Részletek

Dátum:
március 10
Időpont:
10:00 - 17:00
Események kategória:
Honlap:
https://www.facebook.com/events/2302952936401590/

Szervező

Esküvőt Szervezek
E-mail:
noreply@facebookmail.com