Események betöltése

« Összes Események

Szentendre – fotózós mászkálós

március 23 @ 13:00 - 20:00 CET

o

Barangoljuk be Szentendrét.

Találka: 13 órakor az Adria caféban:

https://www.adriacafe.hu/#section_8_wrapper

Itt felszívjuk magunkat kalóriás szénhidráttal, kb. 1.5 órás időtartamban ismertetem a várható programot és lehetőségeket, közben kávé, limonádé, kisfröccs, miazmás. Itt minden résztvevő meghív egy jó sörre, aztán összeszedjük magunkat és irány a belváros, külváros, lángosos, Duna korzó.

Észak felé haladva nagyjából 16:50re érünk a lángososhoz, bár csapattól függően +/-2 óra különbség várható. Itt megebédezünk, kávé, cigi, mindenki meghív egy sörre, majd kifelé az utca végén befejezzük a napi foglalkozást, megisszuk a maradék sört, könnyes búcsút veszünk egymástól, megmutatom merre van a HÉV állomás és mindenki mehet a dolgára vagy amerre lát.

Többi a szokásos: összejövés ingyenes, azok lesznek ott akik eljönnek, addig maradsz, míg haza nem mész. Eső/cunami/zombi invázió esetén nagyon jó kézikönyvek és wikis cikkek vannak, ebben segíteni nem tudok. Addig leszünk ott míg meg nem unjuk kérdés-felelet egyéb felvetés legyen itt a csoportban, utolsó nap már ne írjatok privátot százával, mert nem fogom tudni követni. Ami addig nem derül ki annak úgyis mindegy.

https://www.facebook.com/events/323580104949431/

Részletek

Dátum:
március 23
Időpont:
13:00 - 20:00
Események kategória:
Honlap:
https://www.facebook.com/events/323580104949431/

Szervező

Softlight Stúdió és fotós klub
E-mail:
noreply@facebookmail.com

Helyszín

Adria Cafe