Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Viva Cuba!

március 11 @ 10:00 - 18:00 CET

o

Werner Pawlok Viva Cuba! c. kiállítása nyílik a LUMAS Galériában március elsején. A világszerte népszerű stuttgarti művész neve ismerős a legtöbb LUMAS gyűjtőnek és fotórajongónak, valamint Kuba szerelmeseinek egyaránt. Pawlok 2004 óta fotózza a karibi térség gyöngyszemét, fotósorozata, a ‘Cuba – Expired’ a LUMAS galériák egyik legnépszerűbb kollekciója. 2015-ben Pawlok visszatért Havannába, hogy az exkluzív alkotásokban örökítse meg a nagy változásokon áteső fővárost.

Kuba fénye belülről ragyog és állandó, még a legnagyobb változások közepette is. Werner Pawlok magával ragadó fotósorozatával pont ezt az örök dicsőséget örökítette meg Havanna ikonikus építészetén keresztül. Bár emberi alakok nem bukkannak fel, ezek az épületbelsők mégis felfedik az itt élők életének apró részleteit.

A pusztuló architektúra és élettel teli színek kontrasztjának segítségével Kuba pulzáló ritmusa és minden érzékre kiterjedő élménye elevenedik meg a szemünk előtt: magas mennyezetek, felfelé törekvő falak, mélyvörös, élénkzöld, vagy gazdag sárgás árnyalatok. Miközben szemügyre vesszük az itt élők mindennapjainak mementóit, az illatos, meleg levegő átjárja ezeket a különleges, levegős tereket.

https://www.facebook.com/events/504410416632702/

Részletek

Dátum:
március 11
Időpont:
10:00 - 18:00
Események kategóriák:
,
Honlap:
https://www.facebook.com/events/504410416632702/

Szervező

LUMAS Budapest
E-mail:
noreply@facebookmail.com

Helyszín

LUMAS Budapest