6.3 C
Budapest
Tuesday, April 16, 2024

Capa Projekt: 1001 alkotás közül válogathat a zsűri

Több mint 150 alkotó, 1001 alkotás  november 3-án lezárult a Robert Capa Kortárs Fotográfiai Központ által meghirdetett pályázat. A héttagú, magyar és nemzetközi tagokból álló zsűri megkezdte a beérkezett művek online válogatását, a végső döntést november 7-én hozzák meg.

A Capa Projekt  Kortárs vetített képek című pályázatra több mint 150 jelentkezőtől összesen 1001 alkotás érkezett be a megadott november 3-i határidőig.

A szakmai zsűri tagjai  Féner Tamás, fotóművész, Kincses Károly, fotómuzeológus, Maria Kapajeva, fotóművész, egyetemi oktató, Olga Jurgenson, fotóművész, kurátor, Peternák Miklós, az MKE Intermédia Tanszékének vezetője, Telek Balázs, fotográfus, képzőművész, kurátor és Uhl Gabriella, művészettörténész, kurátor – már elkezdték az alkotások online értékelését, a végső döntésüket november 7-én hozzák meg. A Capa Központ munkatársai a november 11-i héten értesítik a pályázókat az eredményekről.

A pályázat alapján szerveződő különleges vetített kiállítás megnyitójára 2013. december 2-án kerül sor a Capa Központban (Budapest VI. kerület Nagymező u. 8.). A nagyközönség december 3-tól egészen december 31-ig tekintheti majd meg az alkotásokat. További információ: a Capa Központ Facebook oldalán.

Darányi Zsolt
Darányi Zsolt
A szerző 2003, a FotoKlikk.hu megalakítása óta ötletgazdája, megvalósítója és főszerkesztője e portálnak. A 2006-ban alapított FotoKlikk a Fotográfiáért Alapítvány kuratóriumi elnöke. Építészmérnök, grafikus, typográfus, 3 évtizede az IT szektorban keres és fejleszt különleges technikai megoldásokat, most épp az élő közvetítés területén. Bővebben>>

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,488RajongókTetszik
197KövetőKövetés
679FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles