Bemutatkozik a FotoKlikk Társalgó

0
30

A FotoKlikk Társalgó, az idén 15 éves FotoKlikk hagyományos online felülete (a FotoKlikk Konferenciaszoba utóda), ahol szabadon beszélgethetünk, eszmét cserélhetünk, beszámolhatunk fotózásainkról, fotótúráinkról, egyéb élményeinkről. A felületen online oktatást, önképzőkört, klubfoglalkozást is tartunk, anélkül, hogy az otthon melegéből ki kellene szakadnunk, de ha az úton ér a foglalkozás ideje, akkor akár telefonon is bekapcsolódhatunk a programba.

Mi kell a részvételhez?

Az online részvétel, normál élő közvetítés, eszközön és internetelérésen kívül semmi sem szükséges.

Mi szükséges az előadáshoz?

Az előadók az asztalnál foglalnak helyet, akik hagyományos prezentációt tarthatnak, bármilyen program képernyőjét megosztva a többiekkel, miközben a webkamerájukon az arcukat is láthatjuk és a mikrofonján hallgatjuk őt.
Ha szeretnénk az asztalnál helyet foglalni, akkor a csevegéshez mikrofon, az arcunk megmutatásához kamera, webkamera szükséges. De mindezek nélkül is figyelmes szemlélője lehetünk az előadásnak vagy az utána következő eszmecserének.
előadás közben …
Az előadás után szabadon beszélgethetünk, az asztalhoz ülve, akár 100-an is …

Amikor épp csak beszélgetünk … (a kép illusztráció)
A társalgó alkalmas hagyományos találkozók, klubfoglalkozások kiegészítésére is, távol lévők bekapcsolására is, az előadások felvételére, sőt élő közvetítésére is.
A FotoKlikk Társalgó keres érdekes embereket, programokat, beszámolókat, előadásokat is, lehetőséget adva klubok és fotográfusok bemutatkozására is.
A társalgó előadásait a FotoKlikk azonos nevű zárt csoportjában tartjuk, jelentkezz a csoportba, ha érdekel a program.
A programokat este 8 órakor kezdjük és várhatóan másfél órát tartanak.
Jelentkezéseket a dzs@fotoklikk.hu címre várunk!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here